Vriendinnenuitje - High tea met uw vriendinnen

Uitgebreide omschrijving

Lekker winkelen in Delft en tussendoor genieten van heerlijke thee en hapjes? Zijn u en uw vriendinnen echte thee leuten en wilt u wel eens een gezellig vriendinnenuitje organiseren. Met deze high tea in Delft zit u altijd goed. Onbeperkt thee en wordt geserveerd met o.a. vers fruit, bonbons, huisgemaakte scones en hartige broodjes.

7.0 | 2 reviews

Reviews van gasten

Anoniem

6

Wij hadden het uitje afgezegd via de mail maar dit is helaas niet door gegeven aan het boterhuis. Dat betekent dat wij zijn opgebeld waar wij bleven terwijl zei heerlijke hapjes hadden klaar staan! Erg vervelend voor beide partijen.

Ellen van Gemert

8

Een zeer uitgebreide High Tea op een enorme leuke locatie in Delft. Het Boterhuis is zeker aan te raden. De aandacht tussendoor van het personeel had iets beter gekund. Nadat alles op tafel was neergezet zijn ze geen een keer wezen vragen of alles in orde was. Een high tea waar echt alles op en aan zat en door iedereen als erg leuk en lekker werd ervaren. Een aanrader!

Mogelijkheden

De volgende faciliteiten zijn beschikbaar bij deze locatie. Heeft u nog vragen? Neem dan gerust contact met ons op.

  • restaurant
  • wifi

Onze partner

Boterhuis, gezellig lunch-diner-cafe

Centraal gelegen op de markt in Delft, achter het oude stadhuis en tegenover de nieuwe kerk, vindt u ons restaurant. Een sfeervol pand met zowel moderne als authentieke invloeden. Met vier verschillende ruimtes is het Boterhuis één van de meest diverse horecagelegenheden in Delft en daarmee perfect voor borrels, vergaderingen, bruiloften en partijen. Natuurlijk is het Boterhuis ook een gezellige plek voor een avondje samen uit, komt u eens kijken in ons moderne grand café of de knusse nieuwe kelder. Wij nodigen u ook graag het hele jaar door uit op ons verwarmde terras, door de zon of door onze heaters, dat bekijken wij per dag. Daarnaast hebben wij van april tot oktober een terrasboot aan de achterzijde van ons pand

Eerlijke pure producten

Wij schenken (h)eerlijke koffie en thee, hebben meer dan 20 verschillende bieren in huis en 10 wijnen die per glas verkocht worden. Met een stoere en uitgebreide kaart probeert onze chef aan een ieders wens te voldoen. Zijn passie voor koken is terug te vinden in onze vele huisgemaakte producten. Van huisgemaakte appeltaart tot (t)huisgerookte pulled pork (ja echt, in zijn eigen tuin) en van huisgemarineerde kipsaté tot huisgemaakte desserts, hij draait nergens zijn hand voor om.

Allergieën

Heeft u allergieën? Dat is geen probleem, ons team helpt graag bij het vinden van een passend alternatief.

Openingstijden

Openingstijden: Maandag : 11:00 – 01:00 uur Dinsdag : 11:00 – 01:00 uur Woensdag : 11:00 – 01:00 uur Donderdag : 11:00 – 01:00 uur Vrijdag : 11:00 – 02:00 uur Zaterdag : 10:00 – 02:00 uur Zondag : 11:00 – 00:00 uur