Voordelig varen en Barbecuen in Giethoorn - Top uitje voor een vriendelijk prijsje

Dit barbecue arrangement is inclusief:

  • 1 Warme consumptie met cake
  • Keuze uit een rondvaart van 2 uur of een fluistertocht (zelf varen) van 4 uur
  • Barbecue (vanaf 10 personen) / diner vanaf 5 personen

Prijs: € 47,50 p.p. vanaf minimaal 5 personen.€ 29,50 p.p. kinderen 3 t/m 11 jaar

Bent u met minder dan 10 personen?

  Onder de 10 personen bent u ook van harte welkom in ons restaurant. De barbecue wordt dan vervangen voor een heerlijk 3-gangen menu (minimaal 5 personen).

  VoorafGoed gevulde groentensoep

  HoofdSchnitzel met stroganoffsaus of gepaneerde scholfilet met kruidensaus

  NaSorbet

  De prijs van dit barbecue arrangement is geldig tot en met 31 december 2023.

Genieten in Giethoorn

  Niet veel tijd maar toch een leuk arrangement in Giethoorn? Dat kan met dit barbecue arrangement. U wordt vriendelijk ontvangen bij het restaurant, waar de rondvaartboot voor ligt. Slecht weer? Geen probleem de boot is bij minder weer overdekt en verwarmd. Zelf varen, dat kan ook in z.g. Fluisterbootjes. Na 2 uur varen de culinaire afsluiting in het restaurant.  

Programma

14.30 uur
Ontvangst in Giethoorn met 1x warme consumptie en cake
15.30 uur
Een rondvaart van 2 uur door Giethoorn OF een fluistertocht van 2 uur.

17.30 uur
Bij terugkomst gaat u lekker borrelen (exclusief) op het terras (bij mindere weersomstandigheden overdekt en verwarmd).

18.00 uur
Een uitgebreide barbecue.

8.6 | 7 reviews

Reviews van gasten

Anoniem

10

Wij hebben een fantastische dag gehad! Ontvangst, boottocht en de BBQ waren meer dan prima verzorgd. Absolute aanrader.

Gerard Doest

8

Een gezellig familieuitje gehad met als start en finish restaurant. Prima verzorgd, gezellig restaurant, een redelijke prijs.

johan van duijn

8

leuke informatieve boottocht gehad, en een heerlijke BBQ

P. van der Weij

8

met oudere kinderen pannenkoekenbuffet was goed en ruim voldoende. Gekozen voor een rondvaart van 2 uur, ook door de Wieden. voor natuurliefhebbers interessante info. Twee uur was sommigen iets te lang. 's avonds bbq. Ook weer ruim voldoende qua hoeveelheid en als 'goed' gewaardeerd, waarbij sommigen aangaven de kip wat flauw van smaak te vinden. Op de website gezocht naar parkeergelegenheid, daar kan m.i. meer info over worden gegeven.

Henri Rorije

9

Ondanks het slechte weer hebben wij toch een leuke dag gehad. Het varen was leuk , en het restaurant was prima voor elkaar.

Pauli de la Rie

8

Het restaurant was prima! Heerlijke appeltaart en de BBQ tot in de puntjes verzorgd. De rondvaart viel (jammer genoeg) in het water vanwege de enorme regenval. Maar je kunt het weer nu eenmaal niet be�nvloeden.

Carlo Karsten

9

Met een groep De leden van biljartclub Bellevue'66 uit Assen waren meer dan tevreden met de kwaliteit van dit arrangement en de geleverde service. De rondvaart en aansluitend de luxe barbecue waren perfect. Door wat restaurant de Rietstulp leverd heeft er mede voor gezorgt dat we een perfecte 50 jarig jubileum dag hebben kunnen vieren.

Mogelijkheden

De volgende faciliteiten zijn beschikbaar bij deze locatie. Heeft u nog vragen? Neem dan gerust contact met ons op.

 • huisdieren toegestaan
 • parkeren
 • restaurant
 • Fietsverhuur
 • Receptie
 • Elektrische fietsen

Onze partner

Genieten in Giethoorn

In het hartje van het mooie waterdorp Giethoorn vindt u onze Giethoornse partner. Een sfeervol restaurant waar het goed vertoeven is. U kunt hier terecht voor een kopje koffie, lunch of diner en verder verzorgen wij diverse arrangementen voor een gezellig dagje uit met familie, vrienden of collega’s Onze partner straalt het pure Giethoorn uit en al meer dan 20 jaar genieten mensen hier van een heerlijk en uitstekend dagje Giethoorn.

Faciliteiten

Het restaurant beschikt over diverse mogelijkheden om individuele en groepsarrangementen aan te bieden. Zo kunt u bij ons dag-, middag- en avondarrangementen boeken, maar ook wanneer u wilt blijven slapen is dat geen enkel probleem. Wij beschikken zelf over een vakantiehuis.

Ligging

Het restaurant ligt aan de rand van het dorp Giethoorn en achter het restaurant ligt een grote parkeerplaats waar u uw auto gratis kunt parkeren. Direct voor het restaurant kunt u aan boord gaan van de eigen rondvaartboot, punter of fluisterboot.

Omgeving

Het dorp Giethoorn biedt natuurlijk al heel veel verschillende mogelijkheden, maar ook in de nabije omgeving kunt u genieten van natuur en diverse bezienswaardigheden, een museum bezoeken of heerlijk op ons terras genieten van een hapje en een drankje. Een bezoek aan Giethoorn is zeker de moeite waard.