Verrassend en historisch groepsuitje in Leiden - Stadswandeling met Rembrandt verhalenverteller

Dit arrangement is inclusief:

    • 1,5 uur durende stadswandeling
    • Rembrandt verhalenverteller

Prijs: € 15 p.p. exclusief BTW

Minimum aantal personen: 10

De prijs van dit arrangement is geldig tot en met 31 december 2022.

Stadswandeling met Rembrandt verhalenverteller

Na deze rondwandeling weet u bijna alles over de Leidse historie. Verhalenverteller Rembrandt of zijn vrouw Saskia van Uylenburgh nemen u op zo'n bijzondere manier mee in het Leiden van toen dat u het nooit meer zal vergeten.

Historische wandeling

U hoort over Goeie Mie, het beleg van Leiden, de Burcht, het Gravensteen, het Kruitschip en niet te vergeten de mooiste verhalen over hen zelf. Duur van de wandeling 1,5 uur.

De wandeling duurt anderhalf uur. Rembrandt kan ook als gids aan boord van een boot komen. Ook mogelijk als walking diner.

Mogelijkheden

De volgende faciliteiten zijn beschikbaar bij deze locatie. Heeft u nog vragen? Neem dan gerust contact met ons op.

  • restaurant
  • Shuttle bus

Rondvaart Leiden

Algemene informatie

Rondvaart Leiden neemt u het gehele jaar mee op de leukste boottochten door Leiden en omgeving. U kunt bij ons terecht voor een bedrijfsuitje, familiedag, vrijgezellenfeest, huwelijk, afstudeerborrel, of gewoon zomaar een gezellige rondvaart.

Wij varen met onze prachtige boten door de sfeervolle Leidse wateren, maar ook over de Kagerplassen en in de Bollenstreek. Alle schippers beschikken over de vereiste vaarbewijzen, ruime vaarervaring, en kennis van de Leidse wateren. Veiligheid, gastvrijheid en persoonlijke benadering staan voorop.

Ook hebben wij overdekte en verwarmde boten, dus bij elk weertype kunnen wij u van dienst zijn.

Gaat het ook door als het regent?

-De vaartochten gaan altijd door. De vaartocht kan vanwege extreme weersomstandigheden, of veiligheidsrisico’s door de schipper worden afgelast. Samen met u wordt er dan naar een passende oplossing gezocht.
-Ook zijn er verschillende overdekte boten.
-Bij regen zijn er altijd paraplu`s en ponchos aan boord. In Leiden zijn veel bruggen om even onder te schuilen.

Is er een toilet aan boord?

-Niet op alle boten is een toilet aan boord. Het is mogelijk om te stoppen bij een van de vele restaurants aan het water.

Kan ik een rolstoel en eigen muziek mee nemen aan boord?

Kan ik met een rolstoel aan boord?
-De boten beschikken niet over een rolstoellift, kan iemand even uit de rolstoel en de boot instappen? dan kan de rolstoel wel aan boord staan en dienen als zitplaats.

Kan ik muziek meenemen aan boord?
-De boten beschikken allemaal over een muziekinstallatie aan boord. Eigen muziek kan middels iPhone, iPad of mp3 speler worden aangesloten.