Tapas-Stappen in de Domstad

Dit arrangement is inclusief

  • 18.00 - 18.45 Voorgerecht
  • 18.45 - 19.45 Tour
  • 19.45 - 21.00 Hoofdgerecht
  • 21.00 - 22.00 Tour
  • 22.00 - 22.30 Nagerecht

Prijzen:

10 - 14 personen € 59,50 p.p. exclusief BTW
15 - 29 personen € 56,50 p.p. exclusief BTW
30 - > personen € 53,50 p.p. exclusief BTW

Komt u niet aan het minimale aantal deelnemers? Als u bereid bent voor het minimale aantal te betalen, kunt u ook gewoon voor minder personen boeken!

De prijs van dit arrangement is geldig tot en met 31 december 2022.

Wat gaan we doen?

  Tijdens dit culinaire uitje Tapas Stappen Tour door de binnenstad van Utrecht, komt u met uw gids langs meerdere restaurants waar u de heerlijkste Tapas gaat proeven. 

De wandeltocht

  De gids gaat u voor in deze culinaire reis en vertelt u onderweg ook nog wat leuke weetjes over de stad. U zult zich zeker vermaken met de gevarieerde stadswandeling en al die lekkere hapjes. Als afsluiting kunt u genieten van een fantastisch grand dessert.

Mogelijkheden

De volgende faciliteiten zijn beschikbaar bij deze locatie. Heeft u nog vragen? Neem dan gerust contact met ons op.

 • parkeren

Onze partner

Algemeen

Voor iedereen die in of om Utrecht op zoek is naar een uniek uitje of op maat gesneden event of activiteit.

Domstad Evenementen

Wij hebben jarenlange ervaring met het organiseren en begeleiden van uitjes, rondleidingen, excursies, bedrijfsuitjes, workshops, vrijgezellenfeesten, groepsuitjes of tours in Utrecht. Bekijk ons aanbod van trips en evenementen en laat u inspireren!

Maatwerk

Dit evenementenbureau biedt u maatwerk voor de meest gevarieerde en leukste Utrechtse ervaringen. Bent u op zoek naar een echt uniek arrangement? Wij organiseren onze uitjes op elk tijdstip van de dag. Vertelt u ons uw wensen en voorkeuren. Wij zorgen dat een op maat gesneden ervaring kan worden gerealiseerd.

TIP

Niet telkens uw knip hoeven trekken om uw drankje af te rekenen? Voor€ 7,50 per persoon per uur (excl. BTW) kunt u gebruikmaken van het drankarrangement, waarbij u onbeperkt kunt genieten van bier, fris, huiswijn, koffie en thee. En... zo komt u ook achteraf niet voor verrassingen te staan!