High tea in Enkhuizen - Genieten in de Havenstad

Bij deze High tea in Enkhuizen is inbegrepen:

  • Onbeperkt Thee
  • High tea in 3-gangen: diverse gerechtjes, huisgemaakte scones zoete lekkernijen

Prijs: € 23.50 p.p. op basis van minimaal 2 personen.
De prijs van deze High Tea in Enkhuizen is geldig tot 31 december 2022 met uitzondering van de feestdagen.

High tea in Havenstad Enkhuizen

Ons restaurant ligt midden in het centrum van de havenstad Enkhuizen. Het restaurant is gevestigd in een monumentaal pand met een gezellig terras pal aan de winkelstraat. Samen met vrienden of familie kunt u genieten van een eigentijdse high tea.

High Tea

Een High Tea bij ons restaurant is een belevenis! Samen met vrienden of familie kunt u genieten van een eigentijdse high tea. Aangepast aan het seizoen serveren wij in 3-gangen; starten met verschillende gerechtjes, sandwiches en soepje. 2e gang: huisgemaakte scones met lemon curd, jam en slagroom. Tenslotte allerlei zoete lekkernijen, zoals home made taartjes, cake, sweet bites, bonbon en bijvoorbeeld nougat. Het zal u aan weinig ontbreken.

De thee kunt u onbeperkt kiezen. Door de centrale ligging van ons restaurant in de VOC-stad Enkhuizen is een High Tea ideaal te combineren met een dagje uit of een dagje varen.

Sfeervol restaurant in Enkhuizen

  Ons restuarant ligt midden in het centrum van de havenstad Enkhuizen. Het restaurant is gevestigd in een monumentaal pand met een gezellig terras pal aan de winkelstraat. U kunt zowel overdag als in de avond op allerlei manieren van onze gastvrije mentaliteit en eigentijdse gezelligheid genieten. Zo kunt u overdag bij ons terecht voor een heerlijke lunch of genieten van een gezellige high tea. Daarnaast bieden wij de mogelijkheid om vanaf 2 personen een lunchproeverij te nuttigen.

  Wilt u alleen wat komen drinken? Dan bent u bij ons op het juiste adres voor een lekkere kop koffie met onze huisgemaakte amandelkrul, een (speciaal) bier (ook 0.0%), Aperol Spritz, Gin/Tonic, Cava, lekker glas wijn of bijvoorbeeld een frisdrank.

  Als de avond valt in het karakteristieke Enkhuizen en u opzoek gaat naar een leuke plek om te dineren, dan bent u van harte welkom bij ons restaurant. Komt u met het hele gezin bij ons eten? Dat is geen probleem. Wij hebben ook aan de diverse kindergerechten gedacht.

8.0 | 1 review

Reviews van gasten

Anoniem

8

We werden gastvrij onthaalt en service was prima

Mogelijkheden

De volgende faciliteiten zijn beschikbaar bij deze locatie. Heeft u nog vragen? Neem dan gerust contact met ons op.

 • parkeren
 • restaurant
 • wifi

Onze partner

Algemeen

Eigentijdse gezelligheid met een gastvrije, nuchtere hollandse mentaliteit, dat is wat u proeft als u bij Restaurant Broekhuizen aanschuift. De Europees georiënteerde menukaart biedt u een grote variëteit aan vlees-, vis- en vegetarische gerechten. Behalve diner bent u bij ons ook van harte welkom voor lunch, koffie, borrel of high tea.

Faciliteiten

Bij ons kunt u 7 dagen per week vanaf 11.30 uur koffie drinken met iets lekkers, lunchen, een borrel met een appetizer nuttigen, gezellig met vrienden, kennissen of familie high tea'en en dineren. Verder kunt u de Quote 501 huren incl. schipper.

Ligging

Restaurant Broekhuizen is een veilige haven, midden in de winkelstraat van Enkhuizen. Station, bushalte, parkeergelegenheid, het is allen in de nabije omgeving.

Omgeving

Het oude stadje Enkhuizen ligt in het hart van West-Friesland,
tussen Hoorn en Medemblik. De stad is een belangrijke
toeristisch trekpleister door de fraaie historische
binnenstad, het Zuiderzeemuseum, het Sprookjeswonderland en
het IJsselmeerstrand. En natuurlijk door de vele jachthavens,
die tot de drukst bezochte van Nederland behoren.
‘s Zomers stralen de terrassen aan de drukke haven een
gezellige vakantiesfeer uit. De stad biedt verrassende
winkelstraten, restaurants, galeries en een aantrekkelijke
weekmarkt. Enkhuizen ademt rust uit, maar mede door de zeilsport
is het ook een bruisende en energieke stad.